Atunci cand o persoana decedeaza, patrimoniul acesteia se transmite mostenitorilor sai legali. Cazurile de mostenire pot fi deseori complicate si anevoioase si cel mai rau e ca pot dura ani la rand. In cazul in care nu esti dispus sa astepti si vrei sa primesti banii imediat, poti apela la o echipa mixta de specialisti si experti in domeniul juridic care este pregatita sa preia riscul de la tine si sa iti ofere contravaloarea lui corecta. Aceasta procedura se numeste vanzare drepturi litigioase.

De ce merita sa apelezi la o agentie specializata in drepturi litigioase atunci cand te confrunti cu un blocaj succesoral?

  • Nu vei sa pierde din timpul tau valoros si vei primi contravaloarea drepturilor litigioase intr-un timp foarte scurt prin procedura de vanzare drepturi litigioase;
  • Vei evita pe cat posibil birocratia instantele de judecata;
  • Vei sta departe de disputele nedorite cu membrii familiei.

Disputele de mostenire sunt printre cele mai complexe din simplu motiv ca este dificil sa se prevada teoretic toate situatiile.

Din ce cauza se cearta mostenitorii?

Disputele dintre mostenitori pot fi deseori impartite in doua grupuri, si anume:

  • Cazuri luate in considerare in cursul actiunii.

Acest grup include disputele cu privire la mostenitorii nevrednici, invalidarea testamentului, divizarea proprietatii etc;

  • Cazuri care prevad o comanda speciala.

Acest grup include cazuri privind stabilirea faptelor, care sunt de o importanta decisiva pentru anumite relatii juridice ereditare. Acesta poate fi: faptul de a fi dependent, rudenie, acceptarea unei mosteniri, incheierea casatoriei etc.

O echipa de specialisti si experti in domeniul juridic este utila in acest caz pentru ca te scapa de acest fel de probleme. Sunt cazuri in care succesorii se cearta intre ei, impartirea mostenirii nu este clara si fiecare trage partea sa spre el.

Programeaza o discutie cu un consultant ca sa gasiti impreuna cea mai buna rezolvare a problemei. Nu refuza serviciile juridice – mostenirea necesita o abordare profesionala calificata!

Incredinteaza solutionarea disputelor legate de mostenire unei echipe specializate si scapa de griji o data pentru totdeauna!